Spoj tradicionalnih okusa i modernih dekoracija. 

Nedaleko od Bedekovčine, na adresi Lug Orehovički 29, nalazi se obitelj Gulija. Gazdarica Štefica proizvodnjom kolača bavi se više od 20 godina. Glavna prekretnica se odvija 2009. godine kada otvaramo obrt pod nazivom Kolači i torte „Tri užitka“. Odabir naziva za obrt krije nekoliko značenja, prvo je da je to naziv omiljenog kolača “Tri užitka”, a drugo je činjenica da su proizvodnju započeli majka i dva sina.

Bavimo se proizvodnjom domaćih kolača, torti, zagorskih štrukli od sira, jabuka, bućnice, hajdine kaše s bučinim uljem, orehnjače i makovnjače, domaći klipići sa špekom i sirom, pogačice od čvaraka i sira. Također proizvodimo i sve ostale domaće slastice.

Nakon otvaranja slastičarnice u novom poslovnom Otvorenje slastičarna Tri užitkaprostoru u Zaboku, 2015. godine mijenjamo naziv obrta u Slastice „Tri užitka“. Slastičarnica je otvorena 17. 4. 2015. Godine u Zaboku, na adresi Zivtov trg 13, u kompleksu City park Zabok. U slastičarnici nudimo raznovrsne domaće kolače i torte bez ikakvih aditiva, konzervansa, stabilizatora i emulgatora, te sladoled, zagorske štrukle i raznovrsne specijalitete, tako da smo po tome jedinstvena slastičarnica koja nudi isključivo domaće slastice.

Bavimo se izradom kolača i torti za sve prigode, kao što su krštenja, prve pričesti, krizme, vjenčanja, rođendani, i sva ostala druženja.